Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Перемога у Всеукраїнському конкурсі

Дата створення: 17:56 16.11.2021

У червні цього року Іванка Макарчук здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі краєзнавчо-дослідницьких робіт "Український борщ - бренд національної культури"! З нетерпінням ми чекали здобутих нагород та книжку, де є фрагмент роботи Іванки. Нагороди надіслано вчора. Тож на згадку про наполегливу дослідницьку діяльність - фото красивої, творчої, обдарованої українки! Нехай щастить усій родині МАКАРЧУКІВ! Дякую своїй талановитій учениці!

Інституційний аудит- 2021

Дата створення: 17:52 16.11.2021

Інституційний аудит- 2021

Дата створення: 17:51 16.11.2021

Переможці І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата створення: 17:50 16.11.2021

Пишаємося нашими учнями - переможцями І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади, яка відбулася у жовтні 2021 року. Враховуючи реалії сьогодення, коли освітній процес час від часу здійснюється дистанційно, радіємо що наші учні достатньо вмотивовані для здобуття перемог, що роблять їх конкурентоспроможними здобувачами освіти. Тепер головне завдання - ретельна та систематична підготовка до ІІ етапу. Вітаємо Вас, шановні учні! Подальших життєвих перемог!

Інноваційним урокам бути!

Дата створення: 17:46 16.11.2021

А ви знаєте, що таке логарифмічна лінійка? Сучасні діти не знають... Тому що її замінив комп'ютер! Сьогодні на уроці математики учні 11 класів знайомилися із логарифмами. І ось диво! Здавалося б, такі сухі математичні поняття, а зустрічаються у природі. Насіння соняшника розташоване дугою, подібною до логарифмічної спіралі. Один із найбільш поширених павуків епейра, сплітаючи павутину, закручується нитки навколо центра за логарифмічних спіраллю. За логарифмічних спіраллю закручені і багато галактик. Раковини морських молюсків, равликів, роги гірських козлів закручені у вигляді логарифмічної спіралі.

МО шкільних бібліотекарів

Дата створення: 17:42 16.11.2021

Серединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ рівнів гостинно приймав шкільних бібліотекарів у майстер-класі! Бібліотекар Головатюк Раїса Михайлівна поділилася досвідом з теми ,, Бібліотечний простір - це простір для освіти, творчості та дозвілля користувачів". Учасники одержали естетичну насолоду, взявши участь у майстер-класі "Малювання кавою" та поетичній стрічці "Осінь золота". Також вшанували пам'ять поета Василя Думанського, переглянувши музейну експозицію. Методичні настанови із удосконалення та набуття інноваційних компетенцій одержали від Лариси Трохименко, голови методичного об'єднання шкільних бібліотекарів Джулинської територіальної громади. Традиційно гості подарували бібліотеці книгу Т. Шевченка ,,Кобзар". Щира подяка адміністрації і педагогам закладу за атмосферу відкритості, збереження краєзнавчих матеріалів, а бібліотекареві за багаторічний досвід, професіоналізм та проведення майстер-класу! Успіхів на бібліотечній платформі!

Засідання педагогічної ради

Дата створення: 17:41 16.11.2021

25 жовтня 2021 року відбулося засідання педагогічної ради на тему "Про впровадження трендових педагогічних технологій, застосування формувального оцінювання та взаємооцінювання з метою підвищення мотивації здобувачів освіти до навчання та якості освітнього процесу" на якому вчителі поділилися досвідом роботи використання трендових педагогічних технологій та інтерактивних освітніх платформ, більше дізналися про техніки формувального оцінювання, відчули себе учнями, під час інсценізації фрагменту уроку математики.

Мандрівка Шевченкового слова

Дата створення: 17:12 16.11.2021

23.10. у 7-Б класі відбувся урок виразного читання поезії "Мандрівка Шевченкового слова". Здобувачі освіти глибше пізнали і відчули чудові неперевершені поезії Тараса Григоровича Шевченка. Він є гордістю українського народу, його славою. Гармонія людини та природи була провідним мотивом у віршах Кобзаря. Минають віки, стираються написи на камені, тліють книги, руйнуються будівлі, але слово Шевченка - живе і вічне.

Цікаве практичне заняття

Дата створення: 17:10 16.11.2021

Для здобувачів освіти 5 класу відбулося практичне заняття на тему: «Розділення сумішей фільтруванням», з метою поглиблення знань учнів про способи розділення сумішей; здобувачі освіти навчилися розділяти суміші фільтруванням; ознайомила з правилами техніки безпеки під час роботи. Заняття провела учитель природознавства Марущак І.М.

Навчаємось - граючись!

Дата створення: 17:06 16.11.2021

Наймолодші школярі, першокласники, із величезним захопленням знайомилися з дидактичним матеріалом, що надійшов нещодавно від ВОКС. Спочатку зручно розмістилися на килимку з пазлів та вибрали для групової роботи нову настільну гру. Потім дівчатка влаштували театральне дійство із рухомих моделей, а хлопчиків зацікавив математичний планшет. Навчаємось - граючись!