Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Наші перемоги

Дата створення: 12:09 25.01.2022

Учениця 11 класу Алсу Губайдулліна, учитель Микитюк Наталія Григорівна, посіла ІІ місце у ІІІ етапі (обласному) ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка! Щиро радіємо перемогам наших учнів!

Отримали подяку

Дата створення: 13:31 03.01.2022

На завершення 2021 року - чудова новина! Джулинська сільська рада та КЗ "Джулинський центр культури і дозвілля" нагородив Джулинський опорний ЗЗСО І-ІІІ рівнів подякою за участь у акції "Птахи наші друзі" та подаровану годівничку парку Джулинського ЦКД. Щиро дякуємо!!!

Всеукраїнська акція «Різдвяний вінок для Героя»

Дата створення: 13:30 03.01.2022

Напередодні різдвяно-новорічних свят, коли родини збираються разом, біль втрати відчувається найважче. Саме тому, у 2016 році родини загиблих Героїв Небесної Сотні започаткували Всеукраїнську акцію «Різдвяний вінок для Героя», яка впродовж п’яти років проходить у містах та містечках нашої держави.

Засідання МО учителів суспільно-гуманітарного циклу

Дата створення: 13:28 03.01.2022

Учителі суспільно-гуманітарного циклу Джулинської ТГ стали учасниками другого засідання методичного об’єднання на тему «Розвиток інтелектуальних здібностей учнів як засіб формування успішної особистості» на базі Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів. Педагоги ознайомилися з активними, інноваційними формами і методами роботи щодо розвитку творчої особистості засобами ІКТ; розширили знання про шляхи підвищення потенціалу уроку за допомогою вивчення ППД. Заняття проведено у формі методичного діалогу. Про роботу з обдарованими дітьми присутніх ознайомила учителька української мови і літератури Ставківської школи Малиновська Л.В. Підсумки ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка підвела інспектор відділу освіти Заміхора Л.А. Лариса Анатоліївна відзначила, що конкурс уперше пройшов у нашій територіальній громаді, указала на кількісний склад команд шкіл, назвала переможців та побажала учням та їх наставникам гідно представити громаду на ІІІ етапі змагань. Формувальне оцінювання в умовах реалізації державного стандарту базової освіти – одне з важливих питань сьогодення. З ним виступила голова МО Микитюк Н.Г. Наталія Григорівна вказала, що формувальне оцінювання дає змогу вибудувати індивідуальну траєкторію розвитку учня, оцінити та визначити досягнення дітей на кожному з етапів освітнього процесу, вчасно виявити проблеми і запобігти їх нашаруванню, мотивувати до прагнення здобути максимально можливі результати, виховати бажання навчатися, відсутність побоювань помилитися, переконання у своїх можливостях і здібностях. Також учитель історії Заміхора Л.А. коротко ознайомила учителів з рекомендаціями «Абетки для директора» щодо формувального оцінювання та самооцінювання сформованості компетентностей здобувача освіти, поділилася власними педагогічними знахідками з цього питання.

Виграно набори робототехніки!

Дата створення: 13:26 03.01.2022

Конкурс "Я - козацького роду!"

Дата створення: 13:24 03.01.2022

Учні Джулинської школи завжди є активними учасниками конкурсів патріотичного спрямування. Сьогодні юним історикам вручено сертифікати про перемогу у Всеукраїнському онлайн конкурсі "Я - козацького роду!". Директор закладу Михайло Шевчук і заступник директора Вікторія Херсонюк, учителі історії Лариса Заміхора і Григорій Костюк привітали учнів з перемогами. Зростаємо патріотами України!

Новорічні ранки - 2021

Дата створення: 13:22 03.01.2022

Сьогодні у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів розпочалися новорічні ранки на яких радо зустрічали дітей несподівані казкові гості: Міні-маус, Снігуронька, Зайчик, але найбільше ж дітвора, звичайно, зачекалась на Миколая з подаруночками. Радість, сміх, драйв, веселі руханки та ігри біля красуні-ялинки супроводжували дітей протягом свята.

Виховний захід "В очікуванні дива"

Дата створення: 13:21 03.01.2022

Класний керівник 1-го класу Мельник Руслана Валеріївна підготувала та провела виховний захід до дня Святого Миколая «В очікуванні дива».