Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата створення: 13:08 29.09.2021

У рамках тижня безпеки дорожнього руху у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів проведено виставку тематичних малюнків "Мій кращий друг - безпечний рух" (1-7 кл.) та практичне заняття із виготовлення інформаційних листівок "Що нам розкаже світлофор" (5-й клас). У ході заняття діти повторили основні правила дорожнього руху та значення світлових сигналів світлофора, адже безпечний рух - запорука нашого здоров'я!

"Увага! Діти на дорозі!"

Дата створення: 13:06 29.09.2021

У рамках Місячника "Увага! Діти на дорозі!" та тижня безпеки дорожнього руху у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів медичною сестрою Альоною Пончик проведено заняття-практикум "Перша медична допомога при ДТП" із здобувачами освіти 9-11 класів. Під час заняття відпрацьовувались практичні завдання із накладання шин на верхні та нижні кінцівки у разі їх переломів чи травмування. Основне завдання першої домедичної допомоги полягає в тому, щоб шляхом проведення найпростіших заходів врятувати життя потерпілому, зменшити його страждання і попередити можливі ускладнення.

Завершення тижня "Увага! Діти на дорозі!"

Дата створення: 13:04 29.09.2021

Чудовим завершенням тижня "Увага! Діти на дорозі!" стало проведення практичних занять та ігор 1-4 класах. Здобувачі освіти з цікавістю та з захопленням застосовували отримані знання із правил дорожнього руху на практиці.

Булінг в освітньому середовищі

Дата створення: 12:59 29.09.2021

Сьогодні в Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів було проведено профілактичні заняття серед здобувачів освіти 7-8 класів на тему: «Булінг в освітньому середовищі», з метою вироблення у здобувачів освіти толерантності до проблеми булінгу, дружелюбності в класному колективі.

"Є професія у світі - серце віддавати дітям!"

Дата створення: 12:52 29.09.2021

Сухомлинський Василь Олександрович - дивовижна особистість, педагог- новатор. Василь Олександрович все своє життя невтомно працював на благо людей і в цій праці вбачав радість і мету життя. Згідно з ідеями великого педагога, метою виховання є формування Справжньої Людини.

Засідання лідерів учнівського самоврядування

Дата створення: 18:24 18.09.2021

Сьогодні, 17 вересня відбулося засідання лідерів учнівського самоврядування ЗЗСО Джулинської ТГ, на якому кожен лідер школи презентував свою передвиборчу програму, з метою отримати перемогу та стати лідером учнівського самоврядування Джулинської ТГ. На виборчих перегонах змагалося 11 кандидатів. Джулинський опорний ЗЗСО І-ІІІ рівнів представляв Марущак Владислав. За більшістю голосів перемогу отримала Бойко Ірина Романівна, лідер Шляхівського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Григорія Йосиповича Джулинської сільської ради, (координатор - Кравець

Побачив? Прибери!

Дата створення: 18:22 18.09.2021

Тиждень фізичної культури таспорту

Дата створення: 18:27 17.09.2021

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 13 по 17 вересня. Метою проведеного тижня було поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізація фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Побачив? Прибери!

Дата створення: 18:22 17.09.2021

Монетки дітям

Дата створення: 18:19 16.09.2021

Джулинський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ рівнів долучився до акції "Монетки дітям", яку організовує Національний Банк України та благодійний фонд "Таблеточки". Із 16 по 23 вересня у вестибюлі школи стоятиме скринька, в яку всі здобувачі освіти можуть кидати монетки номіналом у 25 копійок. Усі зібрані кошти надійдуть на допомогу онкохворим дітям. Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас й досі лежать у скарбничках без діла. Кожні 25 копійок - це крок назустріч одужанню для онкохворих дітей. Друзі, об'єднаймося заради допомоги їм!