Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Випуск відшумів на славу!

Дата створення: 11:19 03.07.2021

23 здобувачі освіти отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, та двоє із низ з відзнакою! Скогутовська Діана  нагороджена золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні", Зайва Анастасія - срібною медаллю "За досягнення у навчанні"! Отримання атестатів відбулося в урочистій атмосфері. Дякуємо за підготовку до свята заступнику директора з виховної роботи Ларисі Заміхорі, педагогу-організатору Тетяні Гончар, батькам учнів та нашим випускникам! 

Онлайн-зустріч із представниками ДСЯО у Вінницькій області

Дата створення: 10:58 28.06.2021

Представники Державної служби якості освіти у Вінницькій області провели онлайн-нараду із керівниками закладів загальної середньої освіти Джулинської громади. Мова йшла про методичні рекомендації щодо розроблених закладами освіти положень про внутрішню систему забезпечення якості освіти.  На допомогу керівникам закладів освіти у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти здійснено аналіз типових помилок положень, розроблених ЗЗСО, та надано роз'яснення щодо Методичних рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти. 

Делегація із Ольгопільської ТГ у нашій школі!

Дата створення: 11:03 24.06.2021

   Сьогодні адміністрація Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів радо зустріла делегацію із Ольгопільської ТГ для обміну досвідом!

ХАССП: придбано гігрометри психометричні та термометри

Дата створення: 11:14 23.06.2021

Відділом освіти, культури і спорту Джулинської територіальної громади придбано для Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів гігрометри психометричні. Це засоби вимірювальної техніки, призначені для застосування у сфері законодавчо регульованої метрології, зокрема для вимірювання відносної вологості повітря і температури в складських приміщеннях та  матеріальних кімнатах. Такі вимірювальні прилади є однією із умов впровадження ХАССП у закладах освіти. 

Акція "Вишиванка NON-STOP"

Дата створення: 11:07 22.06.2021

Ідею проведення акції "Вишиванка Non Stop" запропонувала Ганна Думанська, учитель Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів,  її підтримали голова громади Петро Швець, його заступник Микола Грабчак, начальник райавтодору Сергій Гайдей, начальник відділу освіти, культури та спорту Руслана Руденко. Ідею підтримали однодумці - педагоги Вікторія Херсонюк, Марина Лопатко, Тетяна Гончар, Ірина Марущак та активна молодь села -  Наталія Гевел, Сергій Гевел, Галина Василюк, Яна Маринич. Справа вдалася на славу! Водії обережно проїжджали, з подивом вдивляючись на "зебру", вбрану в український орнамент.