Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Зустріч із поліцейським офіцером громади

Дата створення: 21:50 18.11.2021

У рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів відбулась зустріч із поліцейським офіцером громади – капітаном поліції Поліщуком Владиславом Миколайовичем.

Практичні заняття із надання першої медичної допомоги під час ДТП

Дата створення: 21:18 17.11.2021

У рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху медична сестра Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів Альона Пончик провела практичні заняття із здобувачами освіти 10-х класів. Основною темою навчання стало ознайомлення присутніх із видами і формами ураження постраждалих при ДТП, а також надання першої медичної допомоги до приїзду швидкої допомоги.

Підсумки ІІ Міжнародного уроку доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин"

Дата створення: 22:22 16.11.2021

За ініціативи Благодійного фонду "Щаслива лапа" та за підтримки Міністерства освіти і науки України Джулинський опорний ЗЗСО І-ІІІ рівнів став учасником ІІ Міжнародного уроку доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин", який присвячений Всесвітньому дню захисту тварин.

Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху

Дата створення: 22:13 16.11.2021

З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, удосконалення форм і методів профілактичної роботи серед неповнолітніх учасників дорожнього руху, а також з метою поліпшення роботи із запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів із 15 по 19 листопада 2021 року проходить Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху. Розпочався тематичний тиждень із практичних занять із здобувачами освіти початкової ланки «Школа інспектора світлофора», які провела педагог-організатор Чапалда Марина.

Завершився інституційний аудит

Дата створення: 18:10 16.11.2021

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, завершився інституційний аудит у нашому закладі, який тривав 10 робочих днів. Оцінювання здійснювалося за 4-ма напрямами: освітнє середовище, система оцінювання здобувачів освіти, педагогічна діяльність педагогічних працівників та управлінські процеси. Освітніми експертами відвідано 59 уроків у опорному закладі та філіях, відзначено позитивні моменти та надано конструктивні рекомендації. За результатами аудиту директорові школи Михайлу Шевчуку та голові Джулинської сільської ради Петру Швецю надано акт, а через 15 днів отримаємо висновок про якість освітньої діяльності закладу освіти.

Ми - гідними зростаємо людьми!

Дата створення: 18:08 16.11.2021

Здобувачі освіти Джулинського опорного закладу освіти разом з керівником патріотичного клубу "Разом" Ларисою Заміхорою реалізовують громадянський проєкт "Ми - гідними зростаємо людьми!"

Готуємося до ЗНО

Дата створення: 18:05 16.11.2021

Успішне ЗНО з історії України - важливий крок до омріяного майбутнього. Гра "Репетитор" стала традиційною на уроках історії. Учні 10 класу спільно з учителем Ларисою Заміхорою при кожній нагоді пригадують вивчене. Готуємося до ЗНО заздалегідь.

Тиждень рідної мови - 2021

Дата створення: 18:04 16.11.2021

У Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів стало доброю традицією у листопаді проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам'яті Нестора Літописця. Для нас рідна мова - це не тільки дорога спадщина, яка об'єднує в собі народну мудрість. Це наша гордість, бо все, що створено нею увійшло в скарбницю загальнолюдської культури.

День скоромовки

Дата створення: 18:00 16.11.2021

10 листопада - День скоромовки.

Гольничка своїми руками

Дата створення: 17:59 16.11.2021

Який предмет необхідний кожній рукодільниці? Звісно ж гольничка! Зробити її своїми руками можливо практично з будь-якого матеріалу. На уроках трудового навчання п'ятикласниці виготовляти оригінальну гольничку у вигляді "квітки" та "гарбуза". Гольничка - потрібна річ у домі, а ще гарний подарунок!