Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Зустріч лідерів учнівського самоврядування

Дата створення: 12:09 03.01.2022

Сьогодні, 17 грудня, лідер нашого закладу, Марущак Владислав, став одним із учасників методичного об'єднання лідерів учнівського самоврядування, яке відбулось на базі Шляхівського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів ім. Кузика Г. Й. На теплій зустрічі лідери учнівського самоврядування закладів освіти Джулинської ТГ обмінювались корисним досвідом шкільного життя та коротко прозвітували про пророблену роботу за І семестр. Родзинкою зустрічі був майстер-клас з виготовлення "Різдвяного ангела". Щиро дякуємо організаторам зустрічі за приємну атмосферу, позитивні емоції та корисний досвід!

Відкриття головної ялинки школи

Дата створення: 12:07 03.01.2022

У Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів відбулося урочисте відкриття головної ялинки школи! От і настала довгоочікувана мить — ялинка засіяла різнобарвними вогниками. Героями святкового заходу стали Святий Миколай та сніговик Олаф. Діти відгадували загадки, співали пісні та водили хороводи навкруг ялинки. Святий Миколай подарував дітям святковий настрій та побажав усім здоров'я, радості, гарних новорічних свят!

Виставки-конкурси "Новорічна композиція" та "Український сувенір"

Дата створення: 12:06 03.01.2022

З метою розвитку творчих здібностей дітей, виявлення талановитої учнівської молоді, формування в учнів дбайливого ставлення до природи, любові до рідного краю 15 грудня 2021 року у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів проведено виставки-конкурси «Новорічна композиція» та «Український сувенір». Журі відзначило високий рівень підготовки виставкових матеріалів. Всі роботи вражали креативністю, різноманітністю матеріалів, технік виконання, фантазією. Дякуємо здобувачам освіти, батькам, педагогам, керівникам гуртків за творчий та креативний підхід до конкурсних робіт!

Тиждень початкових класів - 2021

Дата створення: 12:04 03.01.2022

Ефективним засобом STEM- освіти є використання конструктора LEGO. Упровадження міжнародної програми « Шість цеглинок» є ще одним підтвердженням ефективної взаємодії STEM та НУШ. ЯДС . Підсумок уроку «Піраміда успіху». 

Національний тиждень читання - 2021

Дата створення: 12:00 03.01.2022

Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція ,, Національний тиждень читання - свято читання і всенародного єднання довкола літератури".

Королева осені - 2021

Дата створення: 11:58 03.01.2022

Я_маю_право

Дата створення: 11:57 03.01.2022

Зі здобувачами освіти 7-Б класу соціально-психологічною службою проведено заняття «Я маю право на життя, я гідно мушу жити!», з метою допомогти дітям зрозуміти суть людського життя, визначити своє місце в ньому, сприяти вихованню в них людяності, чесності, працьовитості, відповідальності, любові до людей, до рідної землі; розвивати в дітей допитливість, інтерес до навколишнього життя, прагнення з'ясовувати, доводити, міркувати; розвивати вміння, формувати ціннісні судження про гармонійне життя; виховувати активну громадянську позицію, самоповагу, почуття гідності й відповідальності за себе та за свої вчинки.

Тиждень історії та права - 2021

Дата створення: 11:56 03.01.2022

У Джулинській школі проходить Тиждень історії та права "Зростаємо патріотами у правовій державі". Реалізовується просвітницько-правовий проєкт "Діти дітям про права дітей". Знати про права - не забувати про обов'язки!

Зустріч із учасником бойових дій

Дата створення: 11:54 03.01.2022

У День Збройних Сил України учні 10 класу зустрілися з Іваном Тимошенком, учасником бойових дій. Урок звитяги став початком вивчення нової теми з історії України. Захист Української держави у всі часи завжди був найважливішою справою!

День української хустки - 2021

Дата створення: 11:53 03.01.2022

З давніх-давен хустка для українців була символом жіночності, вірності й кохання, а також оберегом. Дівчата та жінки носили її протягом усього року. При цьому хустина була обов'язковим головним убором заміжньої жінки.