Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Тиждень природничих наук - 2021

Дата створення: 17:05 16.11.2021

З метою популяризації ідей фізики, біології, хімії та географії, розвитку STEAM-освіти,  інтелектуальних здібностей здобувачів освіти, активізації творчої діяльності вчителів з 18 по 23 жовтня 2021 року було проведено тиждень природничих наук.

Осінній код нації

Дата створення: 17:10 21.10.2021

Сьогодні, 21 жовтня, у день яблука здобувачі освіти 4-Б класу  відтворили елемент вишиванки стиглими фруктами "Осінній код нації". На завершення акції четвертокласники вручили подарунки своїм товаришам "Смачно, корисно, приємно".

Свято Веселкової країни

Дата створення: 17:00 21.10.2021

У Джулинському опорному ЗЗСО І – ІІІ рівнів доброю традицією є щорічне свято в середній ланці “Посвята у веселчата". Під час свята учасники дитячої організації “Країна дитячих мрій "Гармонія” урочисто прийняли в свої ряди наймолодших “веселчат”. Адміністрація закладу привітала п'ятикласників з новою сходинкою в їхньому шкільному житті. Найбільш хвилюючим моментом для дітей стало пов’язування їм “веселкових” галстуків. Це означає, що віднині вони – не тільки здобувачі освіти, а й учасники дитячої організації, яка спонукає до навчання, виховує любов до рідного краю, повагу до старших, закликає творити добрі й корисні справи.

Забіг пам'яті про загиблих воїнів-захисників "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

Дата створення: 20:47 20.10.2021

Напередодні Дня захисників та захисниць України у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів відбувся забіг пам'яті про загиблих воїнів-захисників "Шаную воїнів, біжу за героїв України"!

Проведення розважально-пізнавальної програми "Курс молодого козака"

Дата створення: 20:44 20.10.2021

Напередодні Дня захисників та захисниць України у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів зі здобувачачами освіти 1-4 класів організовано та проведено розважально-пізнавальну програму «Курс молодого козака". Діти з захопленням та цікавістю виконували завдання.

Відзнічення Дня захисників та захисниць України

Дата створення: 20:41 20.10.2021

Педагоги та здобувачі освіти Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів долучилися до загальногромадських заходів присвячених Дню захисників та захисниць України. Нехай всі захисники України відчують вдячність та повагу тих, кого вони захищають!

Привітальні листівки до Дня захисників та захисниць Україним

Дата створення: 20:37 20.10.2021

Напередодні Дня захисників та захисниць України здобувачами освіти 1-4 та 6-х класів Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів виготовлено привітальні патріотичні листівки! Дякуємо всім за активну участь!

Учасники конкурсу короткометражних відео "Агенти громадської безпеки проти сімейного насильства"

Дата створення: 10:25 20.10.2021

Джулинський опорний ЗЗСО І-ІІІ рівнів став учасником конкурсу короткометражних відео "Агенти громадської безпеки проти сімейного насильства".

Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації

Дата створення: 10:20 20.10.2021

Всеукраїнський безкоштовний онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11 класів відбувся 12 жовтня 2021 року об 11:00.

Комфортне освітнє середовище

Дата створення: 10:12 20.10.2021

Щоб навчання здобувачів освіти Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів було успішним, слід чергувати навчання з відпочинком! У закладі освіти діти відпочивають під час перерв. Відпочинок має сприяти достатньому відновленню сил організму. У нашому закладі нині працює кабінетна система. Під час перерв класи провітрюються, а учні перебувають у коридорах закладу. Альтернативним рішенням для комфортності шкільного середовища є наповнення інтер’єру - тобто створення відпочинкових зон, де діти мають змогу поспілкуватись, погратись або просто усамітнитись. Завершились роботи щодо пошиття м’яких, яскравих, зручних чохлів для матрасів, які розміщуються на лавках. Дякуємо всім здобувачам освіти, які виявили бажання долучитись до покращення інтер’єрних умов нашого закладу освіти! Ви молодці!