Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Спорт для всіх!

Дата створення: 20:33 07.09.2021

Сьогодні Джулинський опорний ЗЗСО І-ІІІ рівнів радо зустрів представників департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації із Вінницького обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" веселим флешмобом від одинадцятикласників. Гості організували веселі змагання для здобувачів освіти на шкільному подвір'ї, від чого отримали масу позитивних емоцій, заряд енергії та залишили приємні подарунки для школи: 2 волейбольні м'ячі. Стейкхолдери Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів щиро вдячні за проведення цікавих змагань та подарунки. 

Гордість нашої школи

Дата створення: 08:57 02.09.2021

В кожному класі є свої зірочки, яких не можливо не відзначити, адже вони цілий рік плідно та старанно працювали, за що нагороджені похвальними листами "За високі досягнення у навчанні"! Адміністрація висловлює щиру вдячність Федоришиній Анні, Герасимчук Анні, Докійчуку Владиславу, Мамчур Максиму, Сторожуку Давиду, Степовому Володимиру, Рудь Марії, Корнелюк Яні, Гуренку Владиславу, Рибаку Дмитру, Охріменку Олександру, Задояновій Марії, Заприводі Анастасії, Карась Анастасії, Мамчур Вікторії, Синявській Анні, Байдалюку Андрію, Губайдулліній Алсу, Діхтяренку Євгену та Макарчук Іванні!

ПЕРШИЙ ДЗВІНОК У 2021-2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ!

Дата створення: 08:41 01.09.2021

Сонячним вересневим ранком на тлі блакитного неба гучно пролунав перший шкільний дзвінок у Джулинському опорному закладі освіти! Шанованим гостем на святі була Ніна Кравець, перший заступник сільського голови Петра Швеця, яка привітала усіх присутніх зі святом та вручила грамоти відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради та грошову винагороду переможцям конкурсів, олімпіад та змагань за підсумками 2020-2021 н.р. Також першачки та 11-класники отримали від Джулинської сільської ради приємні подарунки.

Проведено міжшкільні методичні об'єднання!

Дата створення: 14:58 30.08.2021

Проведено методичні об'єднання учителів усіх циклів на базі нашого закладу освіти з дотриманням усіх карантинних вимог! Обговорено методичні рекомендації щодо викладання предметів, форми та види оцінювання учнів НУШ, звернено увагу на критерії оцінювання, наголошено на основні аспекти виховної роботи та роботи асистентів учителів. Також на кожному засіданні було організовано практичну частину: колеги ділилися досвідом використання різних інтернет- ресурсів та платформ для більш якіснішої організації освітнього процесу. Завітала начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Руслана Руденко , яка звернула увагу на основні аспекти обласної конференції, що відбулася 26 серпня у м. Вінниця та запросила усіх на конференцію освітнього округу Джулинської сільської ради.

День Незалежності України!

Дата створення: 14:56 24.08.2021

24 серпня, у День Незалежності України, педагогічними працівниками Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів (Заміхорою Л.А., Чапалдою М.Л., Гончар Т.А., Костюком Г.Ф., Теплицькою О.І., Нікітчук Л.Ф.) підготовлено та проведено для жителів Джулинської територіальної громади святковий майстер-клас "Квітка Незалежності власними руками" та боді-арт "Ми малюєм на лиці синьо- жовті прапорці". Дякуємо усім учасникам святкового дійства.

День Державного Прапора - 2021!

Дата створення: 15:14 23.08.2021

Учнівський та педагогічний колективи нашого закладу освіти доєдналися до заходів, присвячених Дню Державного Прапора України! Взяли участь в патріотичній ході "Прапор України - прапор миру" із 30-ти метровим стягом! Вшанували пам'ять Героїв України Костянтина Могилка та Михайла Коваля.

Огляд готовності закладу до нового навчального року

Дата створення: 09:22 18.08.2021

Робочою групою ВОКС здійснено огляд готовності Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів до нового навчального року. Члени робочої групи оглянули класні кімнати, бібліотеку, спортивний зал, ресурсну кімнату. Звернули увагу на санітарний стан приміщень, виконання правил протипожежної безпеки,  дотримання вимог карантинних заходів (розмітка на коридорах закладу освіти, обладнані COVID-куточки), відзначили загальний рівень підготовки закладу до нового навчального року. Вперед із новими силами!!!

Рекомендації МОН щодо особливостей організації навчання у 2021-2022 н.р.

Дата створення: 13:27 11.08.2021

Міністерство освіти і науки України надало інформацію щодо пропонованих варіантів (сценаріїв) організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах поширення коронавірусної хвороби COVID-19 у 2021/2022 навчальному році та пропозиції МОН щодо вдосконалення нормативно-правового забезпечення протидії коронавірусної хвороби (COVID-19) в системі освіти.

ХАССП: придбано безконтактні термометри та дезинфікуючі килимки

Дата створення: 10:47 15.07.2021

Відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради придбано дезінфекуючі килими для харчоблоку. Їх розміщуюють на порозі або перед дверима "чистої зони". При наступанні на коврик, дезінфікуючий засіб просочує підошву взуття, а його надлишки вбираються назад у килимок. Він складається із трьох шарів: верхній шар (забезпечує чудове змочування підошви взуття дезінфекційним засобом і характеризується високою стійкістю проти абразивного зношування), середній шар (має високий ефект поглинання дезінфекційного розчину), нижній шар (зносостійка водонепроникна тканина, яка не дає дезінфікуючому розчину протікати на підлогу та забруднювати приміщення). Таке придбання є однією із умов впровадження ХАССП у закладах освіти.