Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

Виставка дитячих виробів та квіткових композицій "Розмай осінніх барв"

Дата створення: 10:02 20.10.2021

Щедра осінь знову поділилася з нами дарунками, пахучими квітами, овочами та фруктами. Сьогодні, 6 жовтня, у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів відбулася . Гарбузи, капустини, огірки, кукурудза та інші дарунки осені ожили на виставці. Поробки учнів та їхніх батьків довели, що фантазія та вправні руки, можуть перетворити звичайні овочі на справжні шедеври.

ІІ Міжнародний урок доброти

Дата створення: 09:34 20.10.2021

З метою профілактики жорстокого ставлення, виховання гуманного ставлення до тварин у молоді та за ініціативи благодійної організації «БФ «Щаслива лапа» Джулинський опорний ЗЗСО І-ІІІ рівнів долучитись 6 жовтня 2021 року до проведення «ІІ Міжнародного уроку доброти» присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Місячник Цивільного захисту-2021

Дата створення: 15:45 06.10.2021

У рамках Місячника Цивільного захисту у Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів проведено відпрацювання навичок безпечної та швидкої евакуації здобувачів освіти та працівників, при виникненні надзвичайної ситуації, з дотриманням протиепідемічних вимог. Евакуацію проведено з метою роз’яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки життя, навчання здобувачів освіти поводженню в екстремальних умовах.

Розпочався "Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек"

Дата створення: 15:40 06.10.2021

Абетки та букварі - найперші книги дітвори!

Квітуча моя Україна

Дата створення: 15:38 06.10.2021

Сьогодні, 5 жовтня, Джулинський опорний ЗЗСО І-ІІІ рівнів замайорів різнобарв’ям веселкових кольорів. Заклад освіти наповнили пишнобарвні букети з найрізноманітніших квітів. Ароматні запахи, оригінальні композиції, їх назви викликали у здобувачів освіти та педагогів радість, усмішку та насолоду від зустрічі з прекрасним.

Серце до серця!

Дата створення: 15:36 06.10.2021

Здобувачі освіти та педагогічний колектив Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів долучились до збору коштів у 16 акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!» з метою закупівлі неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень. Зібрано та перераховано на рахунок благодійного фонду "Серце до серця" 900 гривень.

День вчителя-2021

Дата створення: 15:35 06.10.2021

Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу святкується – день вчителя! Це світле свято, на яке очікують як учні, так і вчителі. Це можливість щиро висловити свої почуття і сказати приємні слова, вшанувати педагогів за їх відданість і витримку в нелегкій щоденній роботі!

Всеукраїнський тиждень із протидії булінгу

Дата створення: 15:32 06.10.2021

У Джулинському опорному ЗЗСО І-ІІІ рівнів із 27.09-01.10 пройшов Всеукраїнський тиждень із протидії булінгу(цькування). У рамках тижня відбулось безліч правопросвітницьких заходів, спрямованих на інформування здобувачів освіти про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу та формування в суспільстві нульової толерантності до явища булінгу.

Місячник спорту

Дата створення: 15:28 06.10.2021

У формуванні здорового способу життя, духовного та фізичного розвитку підростаючого покоління велике значення мають заняття фізичною культурою та спортом, тому у Джулинському ЗЗСО І-ІІІ рівнів протягом вересня місяця проходив Місячник спорту, який розпочався із святкого відкриття! Здобувачі освіти з гордістю пронесли олімпійський вогонь та під керівництвом учителя хореографії Ганни Концебовської затанцювали веселий флешденс! Учителі фізичного виховання протягом місячника проводили рухливі ігри із м'ячем та скакалкою, обручами та спортивні змагання! 30.09.2021 відбулося урочисте закриття Місячника! Педагоги нашої школи під керівництвом учителя хореографіїї Ганни Концебовської підготували драйвову руханку, а здобувачі освіти, під керівництвом учителів виконали найулюбленіші свої фізкультхвилинки, руханки, а також брали участь у спортивних змаганнях! Дякуємо всім учасникам спортивного місячника, який пройшов плідно і цікаво! Над відеороботою працювали: Ганна Концебовська, Катерина Герасимчук, Михайло Продан!

Монетки дітям

Дата створення: 13:10 29.09.2021

Із 16 по 23 вересня у Джулинському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ рівнів проходила акція "Монетки дітям", яку організовує Національний Банк України та благодійний фонд "Таблеточки". У тематичну скриньку, яка знаходилась у вестибюлі школи, всі здобувачі освіти могли кидати монетки номіналом у 25 копійок. За підсумками акції було зібрано та перераховано 304 грн., які надійдуть на допомогу онкохворим дітям. Дякуємо усім учасникам акції за вашу підтримку та добрі серця! Кожні 25 копійок - це крок назустріч одужанню для онкохворих дітей!