Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Новини

 

21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата створення: 19:39 21.11.2023

День Гідності та Свободи Джулинському ліцеї відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились в пам’яті українців. Педагогічним колективом до тематичного дня були проведені заходи: години спілкування «Україна – це територія Гідності і Свободи», "Я крапля в океані гідності", "Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій", інформаційні дайджести "Україна - країна нескорених", "Народ мій є, Народ мій завжди буде, Ніхто не переможе мій народ", перегляд документальних фільмів, презентацій. Радою лідерів організовано загальношкільний флешмоб «Жовта стрічка». У читальному залі бібліотеки ліцею діти познайомились із тематичною книжковою виставкою "Україна - територія гідності та свободи". Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Вшанування пам'яті Героя України Костянтина Могилка

Дата створення: 19:38 21.11.2023

До відзначення 10 річниці Дня Гідності та Свободи педагогічний колектив Джулинського ліцею вшанував пам'ять Героя України Костянтина Могилка хвилиною мовчання.

Профорієнтаційна робота

Дата створення: 19:46 17.11.2023

Сьогодні до Джулинського ліцею завітали представники сектору кадрового забезпечення відділу поліції №1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області, які зустрілися із одинадцятикласниками ліцею та ознайомили їх із веб-порталом Національної поліції України, який призначений для електронної реєстрації кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету на денній формі навчання.

Тиждень толерантності

Дата створення: 19:44 17.11.2023

У Джулинському ліцеї впродовж тижня робота соціального педагога Ірини Марущак була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими.

Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху

Дата створення: 19:41 17.11.2023

Ось і підходить до завершення другий етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП». В рамках якого, не дивлячись на тривалі повітряні тривоги, щоденно проводилися класними керівниками та учителями основ здоров`я різноманітні заходи, а саме:

Пізнавальна екскурсія до Бершадського краєзнавчого музею

Дата створення: 19:36 02.11.2023

Третьокласники Джулинського ліцею, батьківська спільнота та класний керівник Мельник Руслана щиро вдячні співробітникам Бершадський краєзнавчий музей за яскраву,  пізнавальну,  насичену позитивом та креативністю,  неймовірно захопливу екскурсію! Ми на годину поринули у дивовижний світ артифактів, рідкісних експонатів;  мали можливість доторкнутися до минулого рідного краю, усвідомити велич української культури та зрозуміти, що ми ще так мало знаємо про самобутність, унікальність нашої України!

Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс «Я - козацького роду»

Дата створення: 10:48 27.10.2023

Учні 11 класу долучилися до VII щорічного Всеукраїнського національно-патріотичного конкурсу «Я - козацького роду» (учитель Григорій Костюк).

Адаптація першокласників

Дата створення: 10:46 27.10.2023

Першокласники зараз проходять шкільний період адаптації.