Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Тиждень толерантності

У Джулинському ліцеї впродовж тижня робота соціального педагога Ірини Марущак була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими.

Зі здобувачами освіти 6-А класу було проведено інтерактивне заняття "Ти знаєш, що ти - Людина". Діти закріпили поняття «толерантність», виконавши вправи «Риси толерантної людини», «Квітка толерантності»;охарактеризували основні риси толерантності та встановлення довірливих відносин в класному колективі.

З 9-Б класом виконали філворд «Що таке толерантність», мета якого була спрямована на виховання чуйності, людяності, терпимості та небайдужості один до одного та до інших.

З 4-Б класом виготовили браслети «Толерантності». Діти під час роботи в парах були згуртованими та дізнались безліч толерантних рис характеру один одного.

З учнями 1 класу проведено заняття «Всі ми різні - всі ми рівні», також влаштовано перегляд мультсеріалів «Дружба», «Подарунок» з метою виховання у дітей толерантного відношення, доброти, ввічливості, поваги до оточуючих.

Зі здобувачами освіти 8-А класу проведено інтерактивне заняття «Ти знаєш, що ти - Людина» та виконано хвилинку позитиву «Комплімент кожному» з метою покращення психологічного клімату в колективі, закликання дітей до толерантного ставлення до інших та встановлення довірливих відносин в класному колективі.

 



« повернутися до списку новин