Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

21 листопада - День Гідності та Свободи


День Гідності та Свободи Джулинському ліцеї відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились в пам’яті українців.
Педагогічним колективом до тематичного дня були проведені заходи: години спілкування «Україна – це територія Гідності і Свободи», "Я крапля в океані гідності", "Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій", інформаційні дайджести "Україна - країна нескорених", "Народ мій є, Народ мій завжди буде, Ніхто не переможе мій народ", перегляд документальних фільмів, презентацій. Радою лідерів організовано загальношкільний флешмоб «Жовта стрічка». У читальному залі бібліотеки ліцею діти познайомились із тематичною книжковою виставкою "Україна - територія гідності та свободи".
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

До 10-ї річниці початку Революції Гідності у Джулинському ліцеї, як і в Джулинській громаді, заходи відбулися під гаслом соціальної кампанії патріотичних заходів «Заряджені гідністю та жагою свободи!»

 

 



« повернутися до списку новин