Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Тиждень природничих наук - 2021

З метою популяризації ідей фізики, біології, хімії та географії, розвитку STEAM-освіти,  інтелектуальних здібностей здобувачів освіти, активізації творчої діяльності вчителів з 18 по 23 жовтня 2021 року було проведено тиждень природничих наук.

    У 8-Б класі учителем географії Івасик Г.Г. на уроці проведено географічний диктант з теми «Географічне положення України. У 6-7 класах організовано мандрівку у країну Кросвордію; у 6-А класі учні займалися дослідженням  на тему «Вегетативне розмноження квітково-декоративних рослин». На уроках географії проведено інформаційний вісник «Крок до екосвідомості: 27 жовтня світ відзначає Міжнародний день без паперу». Також протягом тижня продовжувала працювати  екологічна акція  «Батарейки, здавайтеся» по  збору батарейок для їхньої подальшої утилізації.

    Учителем фізики Оперчук Н.В. в рамках великої перерви у 8-А класі організовано цікаві досліди з фізики, які з задоволенням проводили здобувачі освіти. У 9 класі проведено урок з елементами  STEM-освіти ''Магнітне поле''.

     Дерев’яга В.В., учитель біології провела у 7-Б класі в рамках роботи лабораторії "STEM-майстерня" заняття "Клітинна держава" та у 8-их класах  заняття з елементами STEM-освіти «Травна система людини».

    Учителем хімії Продан Г.М. організовано конкурс хімічних загадок у 7-9 класах, конкурс на кращий виріб із пластмасових пляшок, у  рамках великої перерви розв’язування ребусів, кросвордів, цікавих запитань, у початкових класах демонстрування цікавих дослідів і розповіді про науку хімію.

     Найактивніші учасники Тижня – Рибак В., Гондарук М. Сторожук Д.Ангелюк А., Стратієнко А., Ткачук А.( 6-А), Кравченко Я., Корнелюк Я. Василюк В.(6-Б), Охріменко О., Задоянова М. (7-Б), Пойдюк М., Василюк В.(8-А),Івасик Д., Петровська Т., Марущак В., Браткова А.(8-Б),  Дудник А.(9).



« повернутися до списку новин