Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

День вчителя-2021

Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу святкується – день вчителя! Це світле свято, на яке очікують як учні, так і вчителі. Це можливість щиро висловити свої почуття і сказати приємні слова, вшанувати педагогів за їх відданість і витримку в нелегкій щоденній роботі!

Одинадцятикласники Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів підготували святкові вітання, сюрпризи, подарунки педагогам школи. Ранок розпочався кожного вчителя із зустрічі з випускниками, які щиро і привітно зустрічали педагогів із квітами та вітаннями, а потім привітання продовжились на подвір’ї школи. Директор школи Михайло Шевчук та його заступники Вікторія Херсонюк, Катерина Герасимчук привітали педагогічний колектив зі святом та побажали впевненості, витримки, міцного здоров’я, сил, любові до життя, до своєї роботи. Одинадцятикласники висловили слова подяки класному керівнику Наталії Микитюк та першій вчительці Валентині Сопільняк. Великим сюрпризом для педагогічного колективу став перегляд відеоновин про життя школи!

Педагогічний колекти Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів щиро дякує учнівському, батьківському комітетам, класному керівнику 11-го класу Наталії Микитюк за організацію та провеення чудового заходу, Михайлу Продано та Віталію Ціхачу за технічне та музичне оформлення свята!



« повернутися до списку новин