Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Тиждень протидії булінгу

У Джулинському ліцеї з 25.09-29.09 пройшов  тиждень протидії булінгу(цькування)🤚🚫

📍У рамках тижня відбулось безліч правопросвітницьких заходів, спрямованих на інформування здобувачів освіти про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу та формування в суспільстві нульової толерантності до явища булінгу.

📍Соціально - психологічною службою протягом тижня організовано моніторинг обізнаності підлітків щодо проблеми булінгу та проведено анкетування з учнями 5-6 класів "Булінг в учнівському середовищі".

📍Для наймолодших НУШенят організовано перегляд мультфільму «Що робити якщо тебе ображають», з метою профілактики насильства в класному колективі, на якому пояснили , що таке «Булінг» та як з ним боротись.

📍Серед здобувачів освіти 2 та 3 класів проведено імітаційну гру «Якщо тебе ображають», мета якої налагодити групову взаємодію, покращити дружелюбність в класному колективі.

📍Організовано флешмоб серед 4-х класів «Ми разом проти насилля!».

📍Серед здобувачів освіти 7-8-х класів організовано тренінгове заняття «Подолаймо конфлікти разом», з метою створення алгоритму реагування на випадки насильства серед здобувачів освіти, вивчення навичків конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування.

📍Залучено 9-ті класи до інтерактивної вправи «Як протидіяти булінгу", з метою закріплення знань про його прояви, види та можливі способи як себе захистити.

📍Для групи здобувачів освіти 10-11 класів організовано ділову гру «Непередбачувані обставини», метою якої є швидке і гнучке реагування на конкретну непередбачувану ситуацію, її швидкий і ефективний розв'язок.

#Булити_НЕ_круто

#Булінг

#Ми_проти_булінгу



« повернутися до списку новин