Джулинський ліцей Джулинської сільської ради

Презентаційний урок "Площі многокутників"

Із метою узагальнення та систематизації знань учнів 8-Б класу з теми "Площі многокутників", розвитку творчих здібностей учнів шляхом розв'язування різних типів задач, у т.ч. компетентнісно-орієнтованих, формування культури спілкування, вміння вислювлювати свою думку проведено презентаційний урок з геометрії учителем Корженівською Наталією Володимирівною.

Упродовж уроку чітко простежується розвиток декількох ключових компетентностей, Наталія Володимирівна підтримує зацікавленість учнів та створює дружню, комфорту атмосферу.

Цікаве домашнє завдання з елементами дослідження змусило замислитися кожного учня у класі.

Кабінет математики забезпечений хромбуком, який отримали в рамках Національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю" для організації навчання з використанням інноваційних технологій в рамках допомоги міжнародних партнерів "Google" та "ЮНЕСКО", за сприяння начальника Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова.

Отримані хромбуки оснащені спеціальною операційною системою Chrome OS, що надає широкі можливості для організації освітніх, зокрема адміністративних, процесів в онлайн-форматі, що зможе на практиці забезпечити більш швидкий перехід на електронний документообіг у системі освіти. Для повноцінної роботи пристрою необхідне підключення до Інтернету.



« повернутися до списку новин